Monsala
Monsala's Blog
3 years ago - 23.05.2021

Chypre siam a classic animal

El meu avi era barber i tenia una barberia en un petit poble del nord de Catalunya. De petit anava a la seva perruqueria molt sovint, sobretot després de deixar l’escola. Quan s’acostava el cap de setmana, tots els homes del poble passaven a fixar-se cabells i barbes, parlaven de coses que no entenia o prestaven atenció perquè bàsicament, el que més m’agradava era fer torns en un dels cadires.

Hi ha dues notes aromàtiques que em recorden aquell lloc, l’espígol i el xipre. Aquestes dues notes, si són intenses en una fragància, tenen el poder de portar-me a aquell lloc tan estimat per la meva infància.

Chyre-saim to @ rogue.perfumery compleix això, la nota chypre és espectacular, si és veritat, fa una olor molt clàssica al principi, però aquesta composició de Manuel Cross a mesura que s’asseca, fusta, cuir, una espectacular molsa de roure comencen a emergir . i algunes notes d’animals que el fan irresistible.

Perfum totalment masculí per a mi, el rastre no és molt gran, dura unes 10 hores les dues últimes molt a prop de la pell

0 Comments