Find Me in the Dark Chapter III - The Dark 2023

Lazolkov
18.08.2023 - 10:15 AM
1
10
Pricing
10
Bottle
10
Sillage
10
Longevity
10
Scent

An ancient bonfire burns in the heart of perfume...

Súlyos, határozott kontraszttal nyit ez a kompromisszumok nélküli műalkotás, melynek spirituális rétegeibe hatolva olfaktorikus szimbiózisban kapcsolódunk egy sötét erdő talajának gyökérhálózatához.
Letaglózva állunk a gombákkal átszőtt avarral, mohával és göcsörtös letört ágakkal borított, nedvesen pulzáló talajon, melynek bódító illatát felmelegítik a lombkoronán átcikázó vékony napsugarak. Mindent átjár a meleg termékenység, ahogy a tavaszi élet ébredő ereje felszabadul a természet által faragott évszázados, ódon fatörzsek tétova átjárói között, ahol a lábunk alatt recsegő avar hordozza az elmúlt évszakok valamennyi illatát.
Árnyékos misztérium, csupaszra vetkőztetett, durva profanitás, miközben ömlik ránk a víziók és a hangok intenzíven pulzáló masszája. A megszentelt vadon kipárolgásának illata olyan, mint egy rituális ébresztő, melyet forró olívaolajba fojtott aszalt gyümölcsök és nyers dohánylevelek húsából felszálló aromák édesítenek meg.
A testen kívüli lebegést hirtelen a testbe zárt, mélyreható, érzéki befogadás érzése váltja fel, hiszen a testen túlra emelkedés záloga a testiség maga.
A nagarmotha sűrű gyökérrendszert alkotó aromás rizómáinak erőteljesen fás, fűszeresen földes, nyers bőrillata balzsamosan terül szét testünkön, ősi gyanták illatát lehelve a nyakunkba, elménket pedig vad dervistáncba hajszolva. Egy mágushoz méltó, alkimista aromás főzet, melynek pőre bőrünkön való feltárulkozása mélyreható élmény, emlékek párás gyűjteménye, megélt életek maradványai a kollektív emlékezetbe ágyazva, fátyolos tekintettel mesélő szemek melegében.
A parfüm szívében ősi máglya ég, a pacsuli földessége nyers kakaóporral és gombaspórákkal füstfelhőbe rendeződve szövi át húsunkat, mely édes lüktetéssel véredényeinkben feltárja a túlcsorduló, korlátlan érzelmek szépségét. Ez a mélyen zamatos, meglepően gyümölcsös akcentussal járó és lágy édességgel záró akkord finoman animális, mohó ajkak duzzogására emlékeztet, vakmerően közelít viselőjéhez, lehetetlen ellenállni neki.
0 Comments